Same Virtus

Croatian Content.

Slider

Ispitaj nas

Traktori SAME VIRTUs, 4 cilindërsh, me motor Deutz Common Rail ofron performancën e mirë,

Slider

O nama

TEB përkrah agro-bizneset, nënshkruan marrëveshje me “Haxhijaha”

Banka TEB, ndër më të fuqishmet në vend, po vazhdon me përkrahjen e agro-bizneseve në Kosovë. Përfaqësues të bankës TEB sot vizituan ambientet e Shoqatës së Verarisë Enologjia në Rahovec, ku u pritën nga kryetari i shoqatës, Fejzulla Berisha dhe pronari i kompanisë “Haxhijaha”, Ruzhdi Haxhijaha. Palët nënshkruan një marrëveshje me rëndësi, e cila edhe […]

Me shume

Novosti